Getuigenissen


Vicky

We zijn zeer tevreden over Applewise. Laptop met alle documenten van de school had het begeven, met dank aan Guy die 24 u nadien al een vervangtoestel met alle data aan ons bezorgde. Eerlijke en correcte service, een aanrader 

 

Hilde

Dankjewel Guy voor de professionele, snelle service en je advies op maat : je voelt gewoon dat je dit met hart en ziel doet en daarom beveel ik je diensten graag aan, alsook voor de aankoop van een nieuw Apple product in een sfeer van vertrouwen en met verstaanbare uitleg. We zullen in de toekomst zeker weer beroep op je doen !

 

Patrick

Bedankt voor de fijne en goede service en alles werk perfect!!!

 

Darlien

Super snelle service! Macbook liep wat vast, om 1,5 uurtje opgelost! Daarna ook een IMac aangekocht bij Guy, ook hier super vriendelijke en snelle service! Niets is te veel! Wij gaan zeker bij problemen terug! Dikke merci!

 

Margot

Geen kopzorgen over mijn Mac en iPhone meer dankzij Applewise. Redder in nood ‘Guy’ heeft me vanop afstand (via teamviewer) enorm snel en efficiënt verder geholpen. . Nogmaals bedankt!

 

Brigitte

Bedankt voor de super service aan een betaalbare prijs!

 

Greta

Zeker een aanrader. Super service heel klantgericht. Zeer correcte prijs een expert in Apple. Bedankt Guy, wij zijn super blij dat dat we zijn overgeschakeld naar Mac en heel tevreden over jou manier van werken. 👍

 

Ruben

Supersnelle, vriendelijke service!
Om 17u ’s een trage iMac binnengebracht, de volgende middag al opnieuw gaan halen. Nu is het toestel 10x zo snel. Geen zever, wel duidelijke uitleg.
PS. er is ook een zeer lieve hond!
Dankjewel Guy!

 

Hilde

Dankjewel Guy voor de professionele, snelle service en je advies op maat : je voelt gewoon dat je dit met hart en ziel doet en daarom beveel ik je diensten graag aan,  alsook voor de aankoop van een nieuw Apple product  in een sfeer van vertrouwen en met verstaanbare uitleg. 

We zullen in de toekomst zeker weer beroep op je doen !

 

Bruno

Het geeft me toch een beter gevoel als je zo een MacBook koopt bij een vertrouwd gezicht, waar je achteraf ook terecht kan voor eventuele vragen of problemen.

 

Katrien

Als zaakvoerder van een webshop (lesbelges.com) kan ik onmogelijk een dag zonder mijn mac! Dankzij een tip kwam ik bij applewise terecht! Heel tevreden. Ik heb mijn computer maar een halve dag moeten missen en ik kan er weer 5 jaar mee verder! Ondertussen ook mijn portable en telefoon onderhanden laten nemen, alles op mekaar laten afstemmen, de nodige weetjes er zo bij gekregen! Bedankt Guy voor je supersnelle en correcte service. Zo zie je maar, mond aan mond reclame blijft de beste!

 

Roger

Na 6 jaar was mijn Mac langzaam geworden, na contact met applewise mocht ik hem dezelfde dag nog brengen en had ik hem s’anderendaags al terug voorzien van een nieuwe harde schijf. Ik en mijn vrouw kregen ook nog begrijpbare uitleg van een zeer goede lesgever.

Bedankt Guy

 

Jan-Willem,

Door een gezamenlijke kennis bij Applewise terecht gekomen. Werk al jaren met iMac en MacBook Air. Laatste tijd is iMac veel te traag en werk er niet graag meer mee. Na kort telefonisch overleg mocht ik mijn iMac de volgende dag ( zaterdag ) al binnenbrengen voor upgrade met nieuwe harde schijf. Compleet nieuwe computer terug gekregen en minder dan de helft van een nieuwe computer betaald.  Wat een genot om ( weer ) met een snelle computer te kunnen werken!

Wil binnenkort nog afspraak plannen voor opleiding.

 

 

Hannes

Na het crashen van mijn harde schijf heeft Guy me supersnel kunnen helpen en dit ondanks de feestdagen rond Kerstmis. Na het plaatsen van een SSD-schijf kan ik weer verder werken en gaat de Mac terug supersnel. De kostprijs voor dit alles viel zéér goed mee. Bij een andere welbekende firma kostte het waarschijnlijk veel meer en duurde het gemakkelijk een week eer ik de Macbook terug had. Bij Guy was er een persoonlijk contact en was ik geen nummer, we konden vlot communiceren waardoor alles snel opgelost geraakte. Bij hem is immers geen ingewikkelde structuur van personeel en diensten.

 

Luc

Sublieme ervaring!!  Meer dan bewonderenswaardig hoe Guy mijn 9 jaar oude , trage iMac wist om te toveren tot een goed gestructureerde en zeer snel reagerende quasi nieuwe iMac! De correctheid en de vriendelijkheid die ik daarenboven mocht ervaren zijn voor mij twee bijkomende argumenten om Applewise ten zeerste aan te raden. Bedankt Guy!


Jean

Guy heeft me prima geholpen met het vervangen van mijn scherm van mijn iMac 27″. Via Apple was ik veel duurder af geweest en was de wachttijd een veelvoud. Zeer aan te bevelen! Dank je wel Guy

 

Matthias

Het lijkt alsof ik een nieuwe laptop heb. Een wereld van verschil! Bedankt Guy voor je flexibiliteit en zeer snelle service! 

 

Monique

Snelle en correcte service. Beloofd resultaat klopt helemaal.

 

Raf

Als zelfstandige is het belangrijk voor mij dat mijn computers en laptops optimaal werken. Bedankt Guy om mijn Macbook air en mijn iMac weer operationeel te maken en dat op slechts 1 dag tijd.  Bedankt voor de voortreffelijke en snelle service.

 

Anouk

Guy kwam als reddende engel mijn computer updaten, snel en met kennis van zaken. Guy zorgde ervoor dat de dingen waar ik al jaren mee sukkel nu plots echt en efficiënt werken. Alle updates zijn eindelijk in orde. Mijn nieuwste mailadres werkt. Zelfs de look en feel van mijn Apple en iPhone is up-to-date. Dankjewel Guy, je hebt mijn leven vergemakkelijkt.

 

Jocelyn


Guy, bedankt voor de zeer snelle, geduldige, professionele en vlotte service! De overgang van pc naar mac verloopt vlekkelooSuper Guy! Hartelijk dank bij het opnieuw instellen van onze iMac. De nieuwe harde schijf werk zéér snel. Heerlijk! Guy is een man van zijn woord en zorgt voor correcte oplossingen en een snelle en kwalitatieve service. Absoluut tevreden en we zeggen het voort! Hou me zeker op de hoogte van eventuele cursussen die je inricht!


Laurent

Snelle, kwaliteitsvolle service met zeer vlotte communicatie. Mijn oude Macbook is vanbinnen volledig nieuw met alle programma’s die exact werken zoals ervoor. Topservice!


Inge

Mac opgeknapt door Applewise! Dank je Guy voor de duidelijke informatie en de snelle, vriendelijke en persoonlijke opvolging.

 

Erwin

Bedankt Guy voor de snelle en goede service. De Mac loopt weer als een fluitje van een cent. Heerlijk.


Johan

De snelle en efficiënte manier waarop Guy onze oudere macbook heeft opgeknapt, maar vooral ook de raad en aanpassingen in onze manier van omgaan met en opslaan van informatie, zijn super. Guy maakt er geen ingewikkeld kluwen van, maar zorgt voor doordachte en gemakkelijke (verstaanbare 😀) oplossingen en dit aan een competitieve prijs.

 

Jan

Alweer bedankt Guy voor de snelle en voortreffelijke service!

 

An

Wij zijn heel tevreden over je service; snelle respons, je houdt je aan de afspraken en hebt veel commitment getoond om ons te helpen, zelfs in het weekend.

 

Stephan

Mijn iMac lag plat. Dat was nogal problematisch gezien ik deze beroepsmatig gebruik. Ik heb Guy gecontacteerd. De situatie werd geanalyseerd en er werd geopteerd om een nieuwe SSD te installeren.De data werd eveneens overgezet door Applewise. Van een oude werd quasi een nieuwe iMac gemaakt. Eén en ander werd opgelost binnen de 24u. Een goede service tegen een correcte prijs. Een aanrader.

 

Frank

Mijn oude Mac werkt sneller en beter dankzij de hocus pocus van Applewise!
Aan de buitenkant zie je er niets van, een aan de binnenkant een bit-monster, dank Guy!

 

Jan

Ik ben zeer tevreden van uw werk en ga zeker reclame voor u maken als ik bij mensen kom die jij zou kunnen helpen.

 

Vincent

Dankzij de professionele en snelle ondersteuning van Applewise heb ik de perfecte oplossing gevonden voor mijn IT vragen. Mijn Mac werkt sneller dan ooit tevoren, waarvoor dank aan Guy Smeets

 

Hans

Applewise heeft van mijn computer van meer dan 5 jaar oud omgebouwd tot een toestel dat veel sneller en performanter is en dit voor een beperkt budget. Een tevreden klant.

 

Jan

Ik ben zeer tevreden van uw werk en ga zeker reclame voor u maken als ik bij mensen kom die jij zou kunnen helpen.

 

Koen

Vriendelijke man met kennis van zaken, ons probleem met het uitvallen van draadloos internet is nu eindelijk opgelost.

 

Kathleen

Guy is heel toegankelijk, supersnel in service, en absoluut betaalbaar. Ik zou hem echt aanraden als je je mac wil helpen

 

Etienne

Vlotte feedback op aanvraag reparatie en offerte.  Correcte en vakkundige reparatie.  Zeer aan te bevelen.

 

Patrick

Alles perfect geregeld voor ons, zelfs crashende mac gerepareerd. Uitstekende service. Kortom echte aanrader voor Applegebruikers.

 

Jean-Pierre

Communicatie, klankgerichtheid, service, snelheid en prijs allemaal dik in orde. Je hebt er een klant bij. Merci Guy.

 

Ines

Dankzij Applewise van Apple-leek naar Apple-lover, en als ik ergens vastzit reken ik op Guy!

 

Bart

Thnx voor de goede service.

 

Roland

Snelle, efficiënte en vriendelijke service. No-nonsense problem solving.

 

Dirk

Hierbij zou ik u nog eens willen bedanken voor uw vakkennis en niet aflatende zoektocht naar de oplossing in het complexe Apple landschap. Tot u spreekt een zeer tevreden klant. Doe zo verder.

 

Joris

Guy-applewise: snelle service, concrete oplossing, eindelijk een service voor apple die weet wat hij doet.

 

Omer

Applewise is niet alléén een knappe naam, maar staat ook voor klantvriendelijk maatwerk, op niveau van de klant.

 

Marc

Thanks, perfecte service gekregen……

 

Carl

Zeer goed advies…. Eindelijk orde op zaken gesteld…. Een aanrader….

 

Jessica

We werken al een paar jaar met Apple-producten en nooit is het volledig gelukt om alles naadloos met elkaar te laten samenwerken… Tot Applewise kwam opdagen! Super advies en hulp gehad en alles werkt perfect! Een echte aanrader.

 

Catherine

Bedankt voor het snelle antwoord en vooral ook voor het spontane melden van een oplossing. Zeer attent en professioneel.

 

Brahim

Zeer snel én professioneel geholpen aan een correcte prijs! Een aanrader voor iedereen die geen tijd wil verliezen aan dingen waar hij maar de helft vanaf weet…

 

Tine

Makkelijk bereikbaar, snelle afspraak gekregen, vlotte service, blijft naar oplossingen zoeken tot alles perfect werkt, correct in alles … een echte aanrader! Bedankt voor alles!

 

Karin

Ik ben alvast blij met de hulp !!! Wat een boeltje heb ik er toch van gemaakt ! Bedankt !

 

Erik & Ann

Als 2 fervente Windowsgebruikers was onze Mac in onbruik geraakt: onwaarschijnlijk traag en we vonden finaal onze weg niet meer in een kluwen van accounts, ID’s, synchronisaties en aanverwanten.  Guy gaf ons heel concreet aan wat te doen om onze Mac te upgraden zodat hij beantwoordde aan de snelheid die we vandaag verwachten. Een eerste schitterend resultaat!

Vervolgens kwam hij bij ons thuis langs om één en ander in te stellen en alle accounts, foto’s, muziek, enz. op elkaar af te stemmen. Anderhalf uur lang zagen we schermen en instellingen voorbijflitsen… Vandaag is veel ons duidelijker geworden en zijn een aantal zaken perfect op elkaar afgestemd. Wellicht komen er nog vragen, maar nu weten we waar we terecht kunnen. Bedankt Guy !!!

 

Annelies

Alles lijkt hier ‘top’ te werken, ook de internetradio die ik op mijn telefoon afspeel valt niet meer uit! 🙂

 

Evi

Heb je een vraag over je apple producten? Guy helpt je zeker op weg!!  Fantastische service, uitleg op maat van de klant!  Kortom, gewoonweg top als je het mij vraagt! Een enorme aanrader om nog meer uit je apple devices te halen!

 

Luc

De dag nadat ik Guy Smeets van Applewise contacteerde heeft hij op een uurtje al mijn problemen opgelost waar ik toch al enkele maanden mee worstelde. Dank Guy voor de snelle service! Een aanrader!

 

Frank

Een apple user ? …maar het loopt niet hoe je het zou willen. Guy helpt je op weg met Applewise.

 

Werner

En dat Guy er iets van kent heeft ie gisteren bij mij thuis laten zien..!

 

Rudi

Na aankoop van mijn iPhone, iMac en iPad heeft Guy mij geholpen met de juiste instellingen zodat alles naadloos en veilig met elkaar synchroniseert. Hij heeft mij tijdens enkele sessies in een verstaanbare taal inzicht gegeven in de vele toepassingen van mijn Apple toestellen.

PS: mijn vrouw zegt dat ik er nu eindelijk ook al een beetje van ken!

 

Stijn

We gebruiken met ons gezin zowel professioneel als privé een Imac, Iphones, Ipad en MacBook Air. Eén voor één zeer gebruiksvriendelijke tools met veel mogelijkheden. Vermits het toch een hele investering was wilden we ook zo veel mogelijk uit onze toestellen halen.

Samen met Guy hebben we een korte analyse gemaakt en is hij onmiddellijk vanuit onze vragen begonnen met installatie, synchronisatie en opleiding. Hij zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. En dit aan een tempo dat het nog ‘verteerbaar’ is : tijd om te begrijpen, tijd om te proberen, tijd om het te gebruiken.

Op korte tijd gebruiken we de tools waarvoor we ze gekocht hebben en vele nieuwe doch ongekende mogelijkheden zorgen voor een veel efficiënter geheel. Eenvoudig proces : Tools – analyse – installatie – opleiding – gebruik. En dit op een financieel verantwoorde manier.