Trage Mac


 

Is uw Mac traag geworden? Duurt het even voor uw programma’s geladen zijn? Bent u het moe om steeds het draaiende wieltje te zien? Laat mij u helpen!

Het is normaal dat uw Mac na enkele jaren gebruik traag wordt. Dit komt voornamelijk door het slijten van de harde schijf (HDD of Hard Disk Drive). Deze “mechanische” harde schijf met zijn optische lezer is onderhevig aan slijtage. Na 3 of 4 jaar wordt jouw Mac onvermijdelijk traag.

Het goede nieuws is dat met een relatief kleine investering jouw Mac een nieuw leven kan krijgen. We vervangen de harde schijf door een veel snellere SSD (Solide State Drive). Dit opslagmedium is veel sneller en blijft sneller! Het produceert ook nauwelijks warmte waardoor het storende geluid van de ventilatoren voorbij is! We steken m.a.w. een nieuwe, snellere motor in je mooie carrosserie van je Mac. Zo kan je nog jaren plezier hebben van je Mac voor maar een fractie van de prijs van een nieuwe Mac.

We zetten de data volledig over zodat je verder kan werken in je vertrouwde omgeving op je “nieuwe” Mac. Je hoeft je Mac ook helemaal niet lang te missen; s’ avonds inleveren en de dag erna al klaar!

Interesse? Bel dan 0485 33 44 11 of  meldt je aan via dit formulier.