Getuigenissen


Nico

Super Guy! Hartelijk dank bij het opnieuw instellen van onze iMac. De nieuwe harde schijf werk zéér snel. Heerlijk! Guy is een man van zijn woord en zorgt voor correcte oplossingen en een snelle en kwalitatieve service. Absoluut tevreden en we zeggen het voort! Hou me zeker op de hoogte van eventuele cursussen die je inricht!

Laurent
Snelle, kwaliteitsvolle service met zeer vlotte communicatie. Mijn oude Macbook is vanbinnen volledig nieuw met alle programma’s die exact werken zoals ervoor. Topservice!
Inge
Mac opgeknapt door Applewise! Dank je Guy voor de duidelijke informatie en de snelle, vriendelijke en persoonlijke opvolging.
Erwin
Bedankt Guy voor de snelle en goede service. De Mac loopt weer als een fluitje van een cent. Heerlijk.
Johan
De snelle en efficiënte manier waarop Guy onze oudere macbook heeft opgeknapt, maar vooral ook de raad en aanpassingen in onze manier van omgaan met en opslaan van informatie, zijn super. Guy maakt er geen ingewikkeld kluwen van, maar zorgt voor doordachte en gemakkelijke (verstaanbare 😀) oplossingen en dit aan een competitieve prijs.

Jan

Alweer bedankt Guy voor de snelle en voortreffelijke service!

An

Wij zijn heel tevreden over je service; snelle respons, je houdt je aan de afspraken en hebt veel commitment getoond om ons te helpen, zelfs in het weekend.

Stephan

Mijn iMac lag plat. Dat was nogal problematisch gezien ik deze beroepsmatig gebruik. Ik heb Guy gecontacteerd. De situatie werd geanalyseerd en er werd geopteerd om een nieuwe SSD te installeren.
De data werd eveneens overgezet door Applewise. Van een oude werd quasi een nieuwe iMac gemaakt. Eén en ander werd opgelost binnen de 24u.
Een goede service tegen een correcte prijs.
Een aanrader.

Frank

Mijn oude Mac werkt sneller en beter dankzij de hocus pocus van Applewise!
Aan de buitenkant zie je er niets van, een aan de binnenkant een bit-monster, dank Guy!

Jan

Ik ben zeer tevreden van uw werk en ga zeker reclame voor u maken als ik bij mensen kom die jij zou kunnen helpen.

Vincent

Dankzij de professionele en snelle ondersteuning van Applewise heb ik de perfecte oplossing gevonden voor mijn IT vragen. Mijn Mac werkt sneller dan ooit tevoren, waarvoor dank aan Guy Smeets

Hans

Applewise heeft van mijn computer van meer dan 5 jaar oud omgebouwd tot een toestel dat veel sneller en performanter is en dit voor een beperkt budget. Een tevreden klant.

Jan

Ik ben zeer tevreden van uw werk en ga zeker reclame voor u maken als ik bij mensen kom die jij zou kunnen helpen.

Koen

Vriendelijke man met kennis van zaken, ons probleem met het uitvallen van draadloos internet is nu eindelijk opgelost.

Kathleen

Guy is heel toegankelijk, supersnel in service, en absoluut betaalbaar. Ik zou hem echt aanraden als je je mac wil helpen

Etienne

“Vlotte feedback op aanvraag reparatie en offerte.  Correcte en vakkundige reparatie.  Zeer aan te bevelen.”

Patrick

“Alles perfect geregeld voor ons, zelfs crashende mac gerepareerd. Uitstekende service.
Kortom echte aanrader voor Applegebruikers.”

Jean-Pierre

“Communicatie, klankgerichtheid, service, snelheid en prijs allemaal dik in orde. Je hebt er een klant bij.

Merci Guy.”

Ines

“dankzij Applewise van Apple-leek naar Apple-lover, en als ik ergens vastzit reken ik op Guy!”

Bart

“Thnx voor de goede service”

Roland

“Snelle, efficiënte en vriendelijke service. No-nonsense problem solving”.

Dirk

“….. Hierbij zou ik u nog eens willen bedanken voor uw vakkennis en niet aflatende zoektocht naar de oplossing in het complexe Apple landschap. Tot u spreekt een zeer tevreden klant. Doe zo verder …”

Joris

“Guy-applewise: snelle service, concrete oplossing, eindelijk een service voor apple die weet wat hij doet.”

Omer

“Applewise is niet alléén een knappe naam, maar staat ook voor klantvriendelijk maatwerk, op niveau van de klant.”

Marc

“Thanks, perfecte service gekregen……”

Carl

“Zeer goed advies…. Eindelijk orde op zaken gesteld…. Een aanrader….”

Jessica

“We werken al een paar jaar met Apple-producten en nooit is het volledig gelukt om alles naadloos met elkaar te laten samenwerken… Tot Applewise kwam opdagen!
Super advies en hulp gehad en alles werkt perfect! Een echte aanrader.”

Catherine

“Bedankt voor het snelle antwoord en vooral ook voor het spontane melden van een oplossing. Zeer attent en professioneel.”

Brahim

“Zeer snel én professioneel geholpen aan een correcte prijs! Een aanrader voor iedereen die geen tijd wil verliezen aan dingen waar hij maar de helft vanaf weet…”

Tine

“Makkelijk bereikbaar, snelle afspraak gekregen, vlotte service, blijft naar oplossingen zoeken tot alles perfect werkt, correct in alles … een echte aanrader! Bedankt voor alles!”

Karin

“Ik ben alvast blij met de hulp !!! Wat een boeltje heb ik er toch van gemaakt ! Bedankt !”

Erik & Ann

“Als 2 fervente Windowsgebruikers was onze Mac in onbruik geraakt: onwaarschijnlijk traag en we vonden finaal onze weg niet meer in een kluwen van accounts, ID’s, synchronisaties en aanverwanten.  Guy gaf ons heel concreet aan wat te doen om onze Mac te upgraden zodat hij beantwoordde aan de snelheid die we vandaag verwachten. Een eerste schitterend resultaat!

Vervolgens kwam hij bij ons thuis langs om één en ander in te stellen en alle accounts, foto’s, muziek, enz. op elkaar af te stemmen. Anderhalf uur lang zagen we schermen en instellingen voorbijflitsen… Vandaag is veel ons duidelijker geworden en zijn een aantal zaken perfect op elkaar afgestemd. Wellicht komen er nog vragen, maar nu weten we waar we terecht kunnen. Bedankt Guy !!!”

Annelies

“Alles lijkt hier ‘top’ te werken, ook de internetradio die ik op mijn telefoon afspeel valt niet meer uit! :-)”

Evi

“Heb je een vraag over je apple producten? Guy helpt je zeker op weg!!  Fantastische service, uitleg op maat van de klant! 

Kortom, gewoonweg top als je het mij vraagt! Een enorme aanrader om nog meer uit je apple devices te halen! “

Luc

“De dag nadat ik Guy Smeets van Applewise contacteerde heeft hij op een uurtje al mijn problemen opgelost waar ik toch al enkele maanden mee worstelde. Dank Guy voor de snelle service! Een aanrader!”

Frank

“Een apple user ? …maar het loopt niet hoe je het zou willen. Guy helpt je op weg met Applewise.”

Werner

“En dat Guy er iets van kent heeft ie gisteren bij mij thuis laten zien..!”

Rudi

“Na aankoop van mijn iPhone, iMac en iPad heeft Guy mij geholpen met de juiste instellingen zodat alles naadloos en veilig met elkaar synchroniseert. Hij heeft mij tijdens enkele sessies in een verstaanbare taal inzicht gegeven in de vele toepassingen van mijn Apple toestellen.

PS: mijn vrouw zegt dat ik er nu eindelijk ook al een beetje van ken!”

Stijn

“We gebruiken met ons gezin zowel professioneel als privé een Imac, Iphones, Ipad en MacBook Air. Eén voor één zeer gebruiksvriendelijke tools met veel mogelijkheden. Vermits het toch een hele investering was wilden we ook zo veel mogelijk uit onze toestellen halen.

Samen met Guy hebben we een korte analyse gemaakt en is hij onmiddellijk vanuit onze vragen begonnen met installatie, synchronisatie en opleiding. Hij zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. En dit aan een tempo dat het nog ‘verteerbaar’ is : tijd om te begrijpen, tijd om te proberen, tijd om het te gebruiken.

Op korte tijd gebruiken we de tools waarvoor we ze gekocht hebben en vele nieuwe doch ongekende mogelijkheden zorgen voor een veel efficiënter geheel. Eenvoudig proces : Tools – analyse – installatie – opleiding – gebruik. En dit op een financieel verantwoorde manier.”

Hulp nodig?